Connect with us

7ος Όμιλος

Σκέντζος: Να βελτιώσουμε τα λάθη μας

Published

on

Με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες θα παραταχθεί ο Πανθηραϊκός στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Κόρινθο.

Ο Ανδρέας Σκέντζος θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Χουζούρη, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

”Εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε την Κυριακή στο ματς με το Αιγάλεω. Να βελτιώσουμε τα λάθη που μας στοίχισαν και θεωρώ ότι εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Εμείς σε κάθε ματς βλέπουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, μας ανησυχεί που δεν πήραμε από τα δυο ματς εκτός έδρας τίποτα, αλλά αυτή τη φορά εύχομαι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Ερωτηθείς εάν η αποστολή της ομάδας του γίνεται πιο δύσκολη με δεδομένο ότι ο αντίπαλος θέλει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, ο έμπειρος κόουτς είπε:

”Εννοείται όταν παίζεις μια ομάδα που πάση θυσία θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους έχεις δύσκολη αποστολή. Με τη σειρά μας θέλουμε και εμείς τη νίκη. Από εκεί και πέρα ένα ματς είναι και η καλύτερη ομάδα αυτή τη φορά ας κερδίσει. Είναι ένα δύσκολο ματς αφού η Κόρινθος είναι μια σκληρή και δυνατή ομάδα”.