Connect with us

7ος Όμιλος

“Σκαρφάλωσε” στην 2η θέση ο Αιολικός

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός στην έδρα των Αγιων Αναργύρων επικρατώντας με 1-3, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το… στραβοπάτημα του Ηλυσιακου.

Πλέον η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται στην 2η θέση και με 2Χ2 στα ματς που απομένουν θα πάει στα μπαράζ ανόδου προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο.

Του Πέτρου Κοσκινά

Στο 16′ μετά από μπαλιά του Τσουβαλτσίδη, ο Διαμαντίδης με πλασέ έκανε το 0-1.

.Ο Ποτουρίδης στο 35′ με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κολλά στο 63′ να εκμεταλλεύεται την πάσα του Γκεμίση μειώνοντας σε 1-2.

Στο 64′ ο Αιολικός κέρδισε φάουλ και ο Διαμαντίδης αφού βρήκε τον Τσουβαλτσίδη ο τελευταίος από κοντά έκανε το 1-3. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαρτίνος.

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Καλλή και Καραθανάση.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χατζηεμμμανουήλ, Οικονόμου (65′ Μαντίκος), Βιδάλης, Μεταλλινός (85′ Κούμπρια), Μπίρης, Μαρτίνος, Καζβιρόπουλος, Θεοδωράκης (72′ Ανδρέου), Κολλάς, Γκεμίσης, Σταυρόπουλος (53′ Λάλας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος) Κούμπας, Μπούζουρας, Κρητικός, Τάχιας, Βαλλιός, Κατσίκης (85′ Καπταγιάννης), Τσουβαλτσίδης, Τσομπανέλλης, Ποτουρίδης (90′ Λαμπράκης), Διαμαντίδης (76′ Βουτσιώτης), Γκουεντραόγκο (81′ Λαλάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply