Connect with us

slideshow

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Κένταυρος – Αστέρας Νίκαιας 1-2

Πυροσβέστης… ο πρόεδρος της Ένωσης Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης

Published

on

Μετά από επεισοδιακό παιχνίδι ο Αστέρας Νίκαιας νίκησε με 2-1 τον Κένταυρο .

Αμέσως μετά το τέλος του α’ ημιχρόνου σημειώθηκαν αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών που πήγαιναν στα αποδυτήρια. Όπως αναφέρει στο Φ.Α. ο διαιτητής Δριτσάκης εισήλθαν στη συνέχεια 80-100 άτομα χωρίς διακριτικά στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με παίκτες. Το παιχνίδι οδηγείτο σε διακοπή , αλλά η παρουσία του Στέλιου Μπρατσόλη (ήλθε στο γήπεδο απευθείας από το Πέραμα όπου τα θλιβερά επεισόδια ήταν ο λόγος που διακόπηκε ο αγώνας Πυθαγόρα- Πειραϊκής) ήταν καταλυτική. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ συγκέντρωσε τους παίκτες και τους διαιτητές και μίλησε μαζί τους ηρεμώντας την κατάσταση.

Έτσι το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε κανονικά με καθυστέρηση μιας ώρας .

Στα αξιοσημείωτα ο σοβαρός τραυματισμός του γκολκίπερ του Κενταύρου Μπαρλαγιάννη που κτύπησε στα πλευρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Αγωνιστικά ο Κένταυρος προηγήθηκε στο 21′ με τον Μπεντενιώτη Σ., αλλά οι Νικαιώτες γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα των Ιωάννου 45′ και Νατσκιτασβίλι 76′.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Μπαρμπάτη Α. ( 2η κίτρινη) και Κολίτα 88»για εξύβριση του διαιτητή.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Μπαρλαγιάννης( 5′ λ.Τρ. ΜπεΝτενιώτης Π.) , Μπαρμπάτης Α., Απέργης, Κιργιάι, Γεωργόπουλος, Βόλλης( 68′ Πληβούρης) , Μπεντενιώτης Σ. Λεβαντήσ, Δημητρίου , Κολίτας, Μπαρμπάτης Ν.( 73′ Γεροντής)

ΑΣΤΕΡΑΣ Ν.: Σωπιάδης, Φωτιάδης, Νασλίδης, Δεσύλλας( 66’λ.Τρ. Τσίτουρας) , Ψικάκος, Ευγενίας(71′ Νατσκιτασβίλι) , Ιωάννου, Γαργάλης, Πετράκης Μ.(64′ Μάλκα) , Χατζηλάρησ, Δερβένης

φωτο:Aρχείου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply