Connect with us

7ος Όμιλος

Σκληρή κριτική από τον ΣΦΑΑ σε παίκτες και προπονητή

Published

on

Ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας μετά την ήττα της ομάδας της Μυτιλήνης από το Αιγάλεω στο ντέρμπι του 7ου Ομίλου, που εν πολλοίς έκρινε και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Αναλυτικά: “Το Αιγάλεω σεβάστηκε την ιστορία του Αιολικού και δεν ήθελε να ασελγήσει πάνω στο πτώμα μας. Θα μπορούσε να μας νικήσει με μεγαλύτερο σκορ, έπαιζε με σβηστές μηχανές και πήρε την πιο εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα.

Πίκρα, θλίψη και απογοήτευση είναι τα τρία συναισθήματα που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας εδώ και αρκετούς μήνες, μια ομάδα χωρίς ψυχή και πάθος, χωρίς νεύρο, παίκτες καλοπληρωμένοι που νομίζουν ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς να εχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους, χωρίς δημιουργία φάσεων και ένα προπονητή χωρίς τσαγανο.

Άλλη μια χρονιά λοιπόν που το όνειρο της ανόδου δείχνει να απομακρύνεται.

Η χθεσινή ημέρα είχε όμως και τα ωραία τους. Φίλαθλοι του Αιολικού και του Αιγάλεω μετά από πρόσκληση του προέδρου φίλων της λέσχης τους μας υποδέχθηκαν στα γραφεία τους με θερμή χειραψία, αγκαλιές στιγμές πραγματικά μοναδικές.”