Connect with us

4ος Όμιλος

Σκοπελίτης: “Δεν μπορούσα να αρνηθώ στο Αιγάλεω”

Published

on

Η επιστροφή του όχι απλά ήταν πολύ σημαντική από πλευράς διοίκησης αλλά έδωσε και ένα αέρα αισιοδοξίας ενόψει της νέας σεζόν.

Η αναφορά μας γίνεται στον αρχηγό του ‘Σίτι’, Γιάννη Σκοπελίτη ο οποίος έκλεψε την παράσταση στην πρώτη προπόνηση του Αιγάλεω και ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή στο σύλλογο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολύ όμορφα. Γυρίζω στην ομάδα που ανδρώθηκα μετά απο ακριβως 20 χρονια σοτ ίδιο σημείο. Ήταν ότι καλύτερο να έρθω στην ομάδα και να κλείσω την καιρέρα μου εδω. Στόχος βέβαια δεν αποτελεί να κλείσω την καριέρα μου μόνο, αλλά θέλω να προσφέρω στην ομάδα, αν δώσω το καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω ό,τι μπορώ να τα καταφέρω’.

Ερωτηθείς τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και επέστρεψε στην ομάδα, ο ίδιος απάντησε

Αρχικά επέστρεψα στην χώρα μου μετά από δεκαετή απουσία στη Κύπρο και εφόσον ήρθε η πρόταση του Αιγάλεω δεν μπορούσα να αρνηθώ’.

Για το χειροκρότημα του κόσμου είπε

Νομίζω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής αισθάνεται υπέροχα όταν ο κόσμος την υποδέχεται και θα ήθελα να τους ανταμείψω μέσα στο γήπεδο’.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να στείλει το δικό του μήνυμα στο κόσμο λέγοντας

Το μήνυμα εκ μέρος και των συμπαικτών μου είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% για να πετυχαίνουμε το στόχο μας.