Connect with us

6ος Όμιλος

“Σκόνταψε” ξανά ο Πανελευσινιακός, 1-1 με τον ΑΟ Πυλίου Κω

Published

on

Τεράστια ευκαιρία να αναρριχηθεί μόνος πρώτος στην κορυφή σπατάλησε ο Πανελευσινιακός. Οι “Σταχυοφόροι” για ακόμα ένα ματς δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και έμειναν στο 1-1 απέναντι στον ψυχωμένο ΑΟ Πυλίου Κω, ο οποίος πήρε έναν “χρυσό” βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Οι Ελευσίνιοι στο πρώτο μέρος ήταν στο περισσότερο διάστημα κυριαρχικοί, προηγήθηκαν με γκολ του Τσακίρη στο 18′, αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ώστε να “καθαρίσουν” το ματς.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου μπήκε πιο επιθετικά και επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση του Εμπουμπά στο 63′, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βισκαδούρου Μ.(Ηρακλείου).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (75′ Μπούσης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μάρης, Αντωνακόπουλος, Κατίδης (66′ Μουσκαι), Τσακίρης, Μακρίδης (85′ Βαγγέλης), Λάμπρου (66′ Βεζιρτζόγλου).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Μαργαρίτης (77′ Γεωργιάδης Γ.Ι.), Μπριλάκης, Γεωργιάδης Γ.Σ., Συντιχάκης, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά (93′ Χατζησουλεϊμάν), Φονσέκα (69′ Χατζηφούντας), Δρόσος (69′ Μεντής)