Connect with us

stoplekto

ΣΟΚ: Δεν κατέβηκε ο Θρασύβουλος- 3-0 στα χαρτιά ο Πανελευσινιακός

Published

on

Οι φήμες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον παρατηρητή του αγώνα Δημήτρη Αναγνώστου στο δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, stoplekto.gr σας μεταφέρει αποκλειστικά την είδηση ότι ο Θρασύβουλος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, για να αγωνιστεί στον προγραμματισμένο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Ο διαιτητής Βάτσιος περίμενε τον απαραίτητο χρόνο μετά τις 16.00(δέκα λεπτά), για την έλευση της ομάδας της Φυλής, κάτι το οποίο δεν έγινε, και έτσι το φύλλο αγώνος κατοχυρώθηκε στον Πανελευσινιακό με  3-0 ά.α. και ο Θρασύβουλος βάσει κανονισμού θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα με μείον δύο βαθμούς.

Μετά και από αυτή την ξαφνική έκβαση, ο Ακράτητος με  νίκη(οποιουδήποτε σκορ) επί της Μικρασιατικής κατακτά την άνοδο, βάσει της διαφοράς των συνολικών γκολ που έχει επί του Πανελευσινιακού.

Ένα μοναδικό γεγονός στα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, το οποίο θα συζητηθεί και  αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις….

 

Η σημερινή αποστολή του Πανελευσινιακού παρατεταγμένη στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας…