Connect with us

7ος Όμιλος

Σουμπασάκης: Σεβόμαστε τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Δηλώσεις για τον αγώνα της Κυριακής (4/11, 15.00) απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά έκανε ο αρχηγός της ομάδας της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ χαφ αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα πιστεύει ότι το ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» μπορεί να αποβεί μια πολύ καλή νέα αρχή για όλα όσα έρχονται…
«Θέλουμε τους τρεις βαθμούς πολύ απλά γιατί, είναι ένα ματς πρωταθλήματος εντός έδρας. Γι’ αυτό πάμε άλλωστε και στο γήπεδο αυτό. Θεωρούμε πως, επειδή είμαστε καλή ομάδα θα μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε πιο εύκολα τις αρετές μας.

Σεβόμαστε τον Ατρόμητο και ξέρουμε ότι θα βρούμε σθεναρή αντίσταση όμως, εμείς εφόσον θέλουμε να κοιτάζουμε ψηλά ως σύλλογος, είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα με τον Εθνικό την ψυχολογία της ομάδας, ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας απάντησε: «Την επηρέασε στο να λάβει η διοίκηση σε συνεννόηση με όλους μας αυτή την απόφαση και να αποδείξουμε ότι στο «Παύλος Βαρδινογιάννης» μπορούμε καλύτερα.

Ψυχολογικά, θεωρώ ότι δεν μας επηρέασε καθόλου. Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά με τον Εθνικό και το αποτέλεσμα, μας αδικεί βάσει εικόνας και ευκαιριών.

Αυτό με τον Ατρόμητο είναι ένα διαφορετικό ματς και έτσι πρέπει να το δούμε.

Ελπίζω να έρθει κόσμος να μας δει και να πάρουμε δύναμη από αυτόν γιατί, πραγματικά κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο εμείς οι παίκτες όσο και το προπονητικό τιμ με τη διοίκηση».