Connect with us

4ος Όμιλος

Σούπερ βαθμό στην Ρόδο το Ηράκλειο

Published

on

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή πήρε το Ηράκλειο στην Ρόδο μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Ιάλυσο, στο ντεμπούτο του Μάρκου Μαυρομάτη στον πάγκο των «νερατζούρι». Οι «τοξοβόλοι» από τη στιγμή που δέχτηκαν την ισοφάριση δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με το σωστό τρόπο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πήραν αυτό που ήθελαν πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δείχνοντας ότι θα παλέψουν στο β’ γύρο και ότι έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο Ηρακλειο να βλέπει το μέλλον πιο αισιόδοξα, σε αντιθεση με τους νησιώτες που μένουν αρκετά πίσω όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς με τον Δράμπαλη στο 19’ να λέει «όχι» στο σουτ του Σπάρταλη. Στο 37’ ο Κοιλιάρας σέντραρε, ο Δράμπαλης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Αθανασίου με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος παρότι δεν είχε καλή εικονα κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρις σε γκολ του Φονσέκα στο 52’ με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Λιόση. Στο 62’ ο Τζανέτος έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού είδε το φάουλ που εκτέλεσε να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Λουτριώτη που έδιωξε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Τζανέτος, βρήκε τον Ψαρρή ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί όμως η κεφαλιά του Λύκου πέρασε άουτ. Στο 87’ ο διαιτητής Μανούχος απέβαλε έναν παίκτη από κάθε ομάδα αφού οι Λύκος και Αθανασίου πιάστηκαν στα χέρια και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Ιάλυσο,  με τον Φονσέκα να πιάνει το γυριστό σου και τον Δράμπαλη να διώχνει.

Με τον βαθμό αυτό οι νησιώτες έφτασαν τους 30 βαθμούς ενώ οι νεοφώτιστοι έπιασαν τον Ατρόμητο στους 13 συγκατοικώντας μαζί στην 12η θέση.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας) Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (61′ Καρπαθάκης), Παπαδημήτρης (46′ Μαθιός), Φυλακούρης, Αθανασίου, Παφιάκης, Κοκκίνης (77′ Χειμωνέτος), Σπάρταλης, Φονσέκα, Κοιλιάρας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράμπαλης, Ρεντζής, Κατσούλης, Λύκος, Τζανέτος (95′ Σπυριδάκης), Σπανός, Αλεξίου, Ψαρρής (81′ Μέρτκολα), Καλιαμπάκας (93′ Μπαλατσούρας), Νταβαρίνος, Λουσαράκης.