Connect with us

3ος Όμιλος

Σπάρτη-Αιολικός 1-0

Published

on

Τεράστιο προβάδισμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 3ο όμιλο απέκτησε η Σπάρτη που επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με 1-0 του Αιολικού. Οι νεοφώτιστοι που αποσπάστηκαν έξι βαθμούς από τους νησιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεση του, το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα. Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βιγιαφάνιες ο οποίος με σουτ στο 59′ νίκησε τον Πουρή χαρίζοντας το ένατο τρίποντο στην Σπάρτη.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 22′ ο διαιτητής Μακρυπόδης έκοψε χωρίς κανέναν λόγο τον Ταντιτς που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Πουρή, δίνοντας φάουλ υπέρ των γηπεδούχων στο κέντρο.

Στην επανάληψη, οι νησιώτες πίεσαν θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση όμως η Σπάρτη είχε την κυριαρχία και την κατοχή της μπάλας. Στο 86′ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του σκόρερ Βιγιαφάνιες με δεύτερη κίτρινη.

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαϊδης, Σταμογιάννος, Γέσιτς (92′ Κρεββατάς), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (82′ Κατσίκης), Τάντιτς (71′ Ηλιόπουλος), Βιγιαφάνε.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πουρής, Καδής (44′ Μπακάλης), Γκαλαγκάνης, Κρητικός, Βαγγελής, Κριπιντήρης, Τσιλιγκίρης (63′ Αθανασόπουλος), Μίχος, Σιμώσης (73′ Λαλάς), Μανουσάκης, Κέρι