Connect with us

3ος Όμιλος

Σπάρτη-ΠΑΟ Βάρδας 1-0

Published

on

Χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Αναστασάκου στο 53′ η Σπάρτη επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας και παρέμεινε στην 2η θέση δυο βαθμούς μακριά από τον Παναρκαδικό. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου παρότι αντιμετώπισε μια ομάδα που τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρούσε μόνο νίκες βρήκε τον τρόπο να πάρει το τρίποντο γεγονός που κάνει τους νεοφώτιστους να κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Από την άλλη οι πράσινοι παρότι έπαιξαν πιο κλειστά στο συγκεκριμένο παιχνίδι παλεψαν αρκετά ωστόσο στο τέλος δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, μένοντας στους 13 βαθμούς και την56η θέση όπου συγκατοικούν με τον ΑΟ Λουτρακίου.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Λιονάκης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ (70′ Τάντιτς), Αναστασόπουλος, Μπεκλετζής (62′ Ηλιόπουλος), Καλογέρης (46′ Αναστασάκος), Κατσίκης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος)Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Παναγόπουλος, Πολίτης Γ., Ντόμάς, Γκάτσης, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (65’ Καζαντζής)