Connect with us

slideshow

Σπαθής: Δεν ξέρετε τι σας γίνεται στην ΕΠΣΔΑ

Ο ορισμός τριών αγώνων την Κυριακή στο Ρουμελιώτης προκάλεσε προβλήματα

Published

on

Ο αναγκαστικός ορισμός του γηπέδου « Γ. Ρουμελιώτης» από πλευράς ΕΠΣΔΑ για την διεξαγωγή τριών παιχνιδιών σε μια ημέρα δημιούργησε παρατράγουδα, πριν την έναρξη του αγώνα Πανελευσινιακού- Ζωφριά.

Το προηγούμενο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Πανελευσινιακή Ένωση και τη Λαμπερή που ξεκίνησε στις 10 άργησε να λήξει με αποτέλεσμα το επόμενο προγραμματισμένος παιχνίδι του Πανελευσινιακού αντί για 12.00 να ξεκινήσει στις 12.30.

Όμως την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Β ΕΠΣΔΑ, οι παίκτες των ομάδων του επόμενου αγώνα δεν μπορούσαν να κάνουν ζέσταμα γεγονός, που προκάλεσε τη διαμαρτυρία του προπονητή της Ζωφριάς, Γιάννη Σπαθή, που ζήτησε από τον διαιτητή Χατζή να καθυστερήσει την έναρξη του αγώνα, κάτι όμως που δεν μπορούσε να γίνει γιατί ακολουθούσε το τοπικό ντέρμπι της Α. ΕΠΣΔΑ ανάμεσα στον Ελευσινιακό και τον Ηρακλή Ελευσίνας. Ο κ Σπαθής είπε ότι τα 19 λεπτά που είχε στη διάθεσή του δεν επαρκούσαν για την κατάλληλη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, ο κ Χατζής του απάντησε ότι είχε τον χρόνο και για ζέσταμα εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και εντός αυτού, ο προπονητής της Ζωφριάς συνέχισε να διαμαρτύρεται, κάτι που του στοίχισε την αποβολή του πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα ο διαιτητής Χατζής δεν ξεκίναγε τον αγώνα αν δεν έφευγε από τον πάγκο ο κ Σπαθής. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο κ Σπαθής μεταξύ άλλων του είπε: «Παράτα με και κοίτα να κάνεις τη δουλειά σου, να σφυρίζεις καλά», « αυτά κάνεις συνέχεια εσύ και η ΕΠΣΔΑ», « Δεν ξέρετε τι σας γίνεται».

Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτά τον προπονητή της Ζωφριάς περιμένει καμπάνα από την Ένωση.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply