Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαία κίνηση με Καραλή ο Ιωνικός

Published

on

Το κερασάκι στην… τούρτα μπήκε από τον Ιωνικό και σίγουρα καλυτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περιμένει ο… μαγικος κόσμος του συλλόγου. Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοικούσας επιτροπής, η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Καραλή. Το νέο απόκτημα των ‘κυανόλευκων’ όχι απλά θα προσδώσει ποιότητα στο συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα αλλα θα αποτελέσει έναν εκ των ηγετών στην επιθετική γραμμή. Άλλωστε και μόνο η εμπειρία που διαθέτει από τη Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα των ΑΕΚ και Ατρόμητο, δείχνει ότι ο Καραλής αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.

Το φετινό καλοκαίρι, ο ακραίος επιθετικός μεταγράφηκε στον Εργοτέλη ωστόσο προσωπικοί λόγοι ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει με τον Ιωνικό να κινείται αστραπιαία και να κερδίσει τη… μάχη με αρκετές ομάδες της Football League.

Ο Καραλής μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Λαμία την περσινή σεζόν όπου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία των ‘μπλε’ καθώς επίσης και Κέρκυρα, Χανιά και Καλλιθέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής συνέβαλε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αναστάσης Πιφέας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Καραλή!

Με μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση ο Ιωνικός φροντίζει να καλύψει το κενό που δημιούργησε στην επίθεση ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου με έναν παίκτη με παρουσίες μόνο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ και Β’ εθνικής. Ο Καραλής είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Καλλιθέα και Λαμία.
Ο χαρισματικός σκόρερ αποτελεί ακόμα μία σπουδαία κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει να προσδώσει κύρος και αποτελεσματικότητα στην γραμμή κρούσης των μπλε.