Connect with us

7ος Όμιλος

Σπουδαία κίνηση με Κλόντιαν Γκίνο ο Πανιώνιος

Published

on

Έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, είναι έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Κλοντιάν Γκίνο και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Πρόκειται για τον 27χρονο αμυντικό χαφ, που έχει παίξει σε αρκετές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετέπειτα αγωνίστησε -μεταξύ άλλων- σε Άρη, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά.

Με την προσθήκη του Γκίνο ο Πανιώνιος βάζει ουσιαστικά στην “μηχανή” του έκτο ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ 1, μετά τους Κοντοέ, Γροντή, Πίσπα, Παντίδο και Γκαλίτσιο, ενώ αυτή θα είναι και η πέμπτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Πίσπας, Καπούταγλης, Παντίδος, Γκαλίτσιος).

Να σημειωθεί, τέλος, πως αναμένεται να γίνει μία ακόμα προσθήκη για τον Ιστορικό και το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr