Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία κίνηση με Ψαραδέλη ο Μικρασιατικός

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Βάιου Ψαραδέλη ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο Τύπου…

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Αστέρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βάιο Ψαραδέλη.
Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 31 χρονών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο γνώριμο στην ομάδα μας αφού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις υποδομές του Εθνικού Αστέρα όπου μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου πριν κάνει τη δική του πορεία.
Γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας, ο Βάιος Ψαραδέλης επιστρέφει στο δεύτερο του σπίτι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της ανόδου.
Έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία χρόνια ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ και να βοηθήσει από την πλευρά του τον Μικρασιατικό Αστέρα, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά που σπανίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Πρόκειται για άριστο τεχνίτη που έχει έφεση στο σκοράρισμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής μας Ηλίας Καλοπήτας θα έχει μια επιπλέον λύση στη διάθεση του από εδώ και στο εξής.
Εκτός από τον Εθνικό Αστέρα, έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Αστέρα 2004 καθώς και στον Μικρασιατικό, παίζοντας ενεργό ρόλο στις πορείες των ομάδων αυτών. Πέρυσι ο Ψαραδέλης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος) με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. 
Καλωσορίζουμε τον Βάιο Ψαραδέλη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.