Connect with us

slideshow

Σπουδαίος Ελευσινιακός 3-0 τον Πυρρίχιο…

Πρώτη ήττα για τον πρωτοπόρο Πυρρίχιο..

Published

on

Ανώτερος ο Ελευσινιακός επιβλήθηκε με 3-0 του Πυρρίχιου και υποχρέωσε την ομάδα του Ασπρόπυργου στην πρώτη φετινή ήττα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και παρά την ήττα η ομάδα των Ποντίων έπιασε καλή απόδοση και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο Ελευσινιακός ευτύχησε να έχει σε παραγωγική μέρα τους παίκτες του που στο πρώτο ημίχρονο, όπου επιτεύχθηκαν και τα τρία τέρματα, οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Με το…καλημέρα ο Ελευσινιακός προηγήθηκε 1-0 με τον Σιδηρόπουλο, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.

Στο 15΄ο Κοπαλάς έχασε πέναλτι καθώς απέκρουσε ο Κουτσουκανίδης.

Στο 20΄ο Χάντης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και στο 33΄ο Βούκα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πυρρίχιος εκμεταλλευόμενος και τον ευνοϊκό αέρα προσπάθησε για το καλύτερο και πίεσε. Είχε ένα δοκάρι και δύο καλά σουτ με τον Λευκόπουλο και τον Τσιλινκερίδη που εξουδετέρωσε ο Πορανίδης. Ο Ελευσινιακός είχε μια ευκαιρία από επέλαση του Βούκα να κάνει τέσσερα τα τέρματα αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερε ο επιθετικός των γηπεδούχων.

 

Καλή η διαιτησία των Δημητρόπουλου, Κασσαβέτη, Φαρμάκη

ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Νεανίδης, Γιαννακόπουλος (46’Τσιανάκας), Στάθης, Ευσταθιάδης, Λιαηλίας (λ. τρ 27”Βούκα), Χάντης Π, Σιδηρόπουλος, Κοπαλάς, Ιακωβίδης (Θεοδωρόπουλος), Τσεκάϊ.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Κουτσουκανίδης, Μαγκασάρωβ, Μερκάι, (Κουρτσανίδης), Παντέλης, Ασλανίδης, Μαυροδόντης (Συμεωνίδης), Μούτσο, Τσιλινκερίδης, Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος (Σεμερτζίδης), Σοϊλενεζίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply