Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό για Ηλυσιακό μέσα στο Ηράκλειο

Published

on

Ήταν ένα παιχνίδι που οποιοδήποτε και εάν ρωτούσες πριν την σέντρα του θα το χαρακτήριζε αμφίρροπο αφού τόσο το Ηράκλειο όσο και ο Ηλυσιακός προέρχονταν από άσχημα αποτελέσματα και θα έπρεπε να έβγαζαν αντίδραση στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου στην αναμέτρηση που αφορούσε την 7η αγωνιστική. Παρ’ όλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν αφού έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον φοβερό και τρομερό, Τάσο Κουρεπίνη, που μεταμορφώθηκε σε φύλακα άγγελο, απέδρασαν με το διπλό από την έδρα των νερατζούρι επικρατώντας με 2-1. Από το αντίπερα στρατόπεδο, η τύχη δεν συμμάχησε με τους νεοφώτιστους οι οποίοι παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, αφού ο Κρητικός πορτιέρο δεν επέτρεψε στους παίκτες του Βλάντισα Πέτροβιτς να φέρουν το ματς στα ίσια, με δεδομένο ότι προέβη σε φοβερές αποκρούσεις χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του μετά από δυο αγωνιστικές. Με τη νίκη αυτή οι κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν τον Ιωνικό στην κατάταξη αφού φιγουράρουν στην 4η θέση με 13 βαθμούς σε 7 ματς. Όσον αφορα στο Ηράκλειο, που αγνοεί τη νίκη από το ματς της 3ης αγωνιστικής όταν και είχε κερδίσει τον Ερμή Ζωνιανών, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στην 12 θέση μαζί με τους Ρεθυμνιώτες έχοντας συγκεντρώσει αμφότεροι έξι βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού προηγήθηκαν μόλις στο 3′. Μετά το ένα δυο που έπαιξαν οι Τζανέτος και Ρετζής, ο τελευταίος επιχείρησε τη σέντρα και ο Παναγιωτόπουλος με σουτ έγραψε το 1-0. Οι παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 5′ με τον Πουλάκο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ξαγοράρης στο 35′.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο για να φέρουν το ματς στα ίσια όμως πότε το δοκάρι και πότε ο Κουρεπίνης σταμάτησαν τις προσπάθειες των παικτών του Βλάντισα Πέτροβιτς. Στο 65′ ο Κουρεπίνης είχε όχι σε κεφαλιά του Ευθυμιάδη, ενώ στο 70′ ο Ηλυσιακός είχε δοκάρι με τον Φούντα . Στο 75′ το Ηράκλειο έφτασε κοντά στο 2-2 όμως ο Παναγιωτόπουλος είδε την κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Τζανέτου να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη και το 2-2 να μένει μέχρι τέλους.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βλάντισα Πέτροβιτς) Ιωσήπου, Ρεντζής, Κατσούλης (60′ Μιχελής), Ντούνης, Βασίλογλου (80′ Ρούπι), Σπανός, Αλεξίου, Δημητρίου (65′ Καλιαμπάκας), Τζανέτος, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κουρεπίνης, Μπίρης, Συριόπουλος, Φούντας (80′ Νιφαδόπουλος), Χατζηγιαννακός, Φλέγγας, Μέξης, Αμανατίδης, Γκουτσούλας (90′ Παπαδημητρίου), Ξαγοράρης (60′ Σαμπανάι), Πουλάκος