Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό ο Ιωνικός μέσα στην Βάρη

Published

on

Ζητούμενο για τον Ιωνικό στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αστέρα Βάρης ήταν η κατάκτηση της νίκης. Άπαντες στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου γνώριζαν τη δυσκολία του αγώνα ωστόσο υποστήριζαν ότι υπήρχε πίστη στις δυνατότητες του συνόλου. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές φρόντισαν να δικαιώσουν εκείνους που εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση του αγώνα αφού οι Νικαιώτες επικράτησαν με 1-0 και απέδρασαν με ένα σπουδαίο διπλό μπαίνοντας με το δεξί στη νέα σεζόν. Το συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και έδειξε ότι και τη νέα σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα ενώ θα μπορούσε να είχε δεχτεί και δεύτερο τέρμα.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης. Ο λόγος για τον Γιώργο Ντούλια ο οποίος στο 68′ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μαρινάκης, Φύτρος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Ιβάνοφ (68′ Ντάγκρας), Μητσόπουλος, Κουιρουκίδης (74′ Χατζησάββας), Πασαλίδης (58′ Παπασάββας), Ανδριανόπουλος

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Αθανασόπουλος (70′ Κυριακίδης), Κρητικός, Καραχάλιος Α., Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (83′ Μιχαλακάκος), Γεωργακόπουλος (65′ Φωστέρης).