Connect with us

slideshow

Σπύρος Μπαξεβάνος: «Είμαστε σε μια καλή βάση για τη συνέχεια»

Published

on

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά και την ήττα 2-0 ο τεχνικός του Κισσαμιακού Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε:

«Αυτό που θέλαμε να δούμε, απέναντι σε μία ομάδα που σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ποιοτικούς παίκτες και παίκτες με ταχύτητα, ήταν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας σε δύσκολες καταστάσεις. Μέχρι ένα βαθμό μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαν διάθεση. Εντάξει ο αντίπαλος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, η ποιότητά του είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από τη δική μας. Έχουμε και κομμάτια όμως από τα οποία υπάρχουν κάποια παράπονα από τα παιδιά, τα οποία θέλουν δουλειά. Μπήκαμε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Νομίζω ακόμα είναι νωρίς για εμάς. Είμαστε σε μια καλή βάση για τη συνέχεια και αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα»

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ: «Όχι και φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ότι η ομάδα δεν έχει εναλλακτικές λύσεις αυτή τη στιγμή».

Για το αν η ομάδα μας θέλει εναλλακτικές λύσεις ή και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: «Θέλει και τα δύο. Σίγουρα έχουμε πει ότι θέλουμε τερματοφύλακα, που είναι το άμεσο, αυτό που μας καίει. Επειδή είναι και νεανική ομάδα. Όταν έχεις νεανική ομάδα ψάχνεις τερματοφύλακα με προσωπικότητα για να μπορεί να σου δώσει και την εμπιστοσύνη σε αυτό που χρειάζεσαι. Ο Κωστής (σ.σ. Βλαχάκης) είναι καλός αλλά σίγουρα θέλει δουλειά σε πολλά πράγματα. Ψάχνουμε και λύσεις μέσα που θα μας δώσουνε και το κάτι διαφορετικό, αλλά και να έχουμε στον πάγκο παίκτες που να μπορείς να βασίζεσαι και να ξέρεις ότι οποιαδήποτε και να ξέρεις ότι οποιαδήποτε αλλαγή, θα έχεις να βάζεις ένα παίκτη ισάξιο τουλάχιστον μέσα. Αυτό είναι το σημαντικό για μας».

Το σχόλιο του για τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φαίνεται ότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητάς της είναι μεγαλύτερος από τον δικό μας. Είναι ομάδα που πιστεύω ότι θα βαδίσει στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Αυτή είναι η άποψή μου. Θέλω να πιστεύω ότι πάλι θα σωθεί και νομίζω ότι λίγο ευκολότερα, όπως δείχνει. Έχει παίκτες που “φάνηκαν”, στο πρώτο ημίχρονο ειδικά που είχαμε πολύ μεγάλη πίεση. Φάνηκε ότι είναι δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να έχει μία κατεύθυνση, ένα στόχο».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply