Connect with us

slideshow

Στέλιος Μπρατσόλης: O ποδοσφαιρικός Πειραιάς προχωρά Ενωμένος – Δυνατός – Αναλλοίωτος!

Published

on

Μπροστά στη Νέα Χρονιά Εύχομαι στα Σωματεία μας και όλους τους Συμμετέχοντες στο Παμπειραϊκό Ποδόσφαιρο : Υγεία , Αντοχή , Επίτευξη των Στόχων τους.

Μαζί με τους συνεργάτες μου στη Διοίκηση της Ένωσης ,τα μέλη των Επιτροπών , τους συνεργάτες μας και τους Εθελοντές μας , Ατενίζουμε με Αισιοδοξία το 2013 και Αυξάνουμε την καθημερινή μας δουλειά διεκδικώντας τα Αιτήματα του ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου μας.

Οδηγούμε την Εξέλιξη των Παμπειραικων Διοργανώσεων με Κριτήριο ότι χρειάζεται και Απαιτείται για να ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ κι Κυρίως ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ .

Ο Αυξημένος ΥΓΙΗΣ Συναγωνισμός και το Συνεχώς Αυξανόμενο Αγωνιστικό Ενδιαφέρον ήδη το Αποδεικνύουν…

Οταν Ετσι ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ , ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ο Ποδοσφαιρικός Πειραιας , κάποιοι ΧΑΝΟΥΝ το ‘ Ρόλο τους’ και αισθάνονται την Ανάγκη να στοιχηθούν…

Πίσω.. από τον ΑΓΝΩΣΤΟ για αυτούς…: ‘ Αγώνα για την Λύση των Προβλημάτων του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρου της Περιοχής Του Πειραιά ‘ … Μπας και Ανακτήσουν ..’ Τους ρόλους τους..’

Στο Χώρο μας , όμως οι Αξίες , Τα πρόσωπα , και οι Διαδρομές του Καθένα μας είναι Γνωστές ..

Και γι’αυτό ο Πειραιάς Παραμένει ΔΥΝΑΤΟΣ – ΑΝΑΛΟΙΩΤΟΣ -ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΣ ..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Με στόχο Την Ενωμένη – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ – Δουλειά για την ΠΡΟΟΔΟ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μας που πρόσφατα..κάποιοι ‘ Ενέταξαν στο Λεξιλόγιο τους ‘..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply