Connect with us

stoplekto

Στήριξη από τον κόσμο του ζητά ο Εθνικός Πανοράματος

Published

on

Μια “ανάσα” από την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία μετά από πέντε χρόνια είναι ο Εθνικός Πανοράματος. Η ομάδα του Χρήστου Ράλλη μετά τη σαρωτική νίκη με 9-3 επί του Ικάρου Νεοκτίστων χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά και παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φινάλε για τον Εθνικό Πανοράματος αναμένεται αρκετά δύσκολο, καθώς η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή τον φορμαρισμένο και πάντα φιλόδοξο Μεγαρικό και την τελευταία αγωνιστική τη βασική συνδιεκδικήτρια της ανόδου την Λαμπερή Ελευσίνας.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου προέβη σε δημόσιο κάλεσμα στήριξης από τον κόσμο της ομάδας για τα κρίσιμα αυτά δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι αθλητές και η διοίκηση του Εθνικού Πανοράματος καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Φυλής να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας στον αγώνα της με τον Μεγαρικό την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 16.00 στο δημοτικό γήπεδο Πανοράματος .Με νίκη οριστικοποιούμε την άνοδο στην Α κατηγορία . Σας περιμένουμε όλους !”