Connect with us

4ος Όμιλος

Στήριξη σε Κωνσταντάρα από Ηλυσιακό

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηλυσιακός αποδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο και ιδιαίτερα σε πρόσωπο που έχουν συνεισφέρει στο σύλλογο. Στο πλαίσιο αυτό, η ιστορική ομάδα καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα με τον Φωστήρα και να στηρίξουν με την αγορά του εισιτήριου τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστώ των κιτρινόμαυρων, Αλέξη Κωνσταντάρα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας καλεί όλους τους φιλάθλους του Δήμου να παραβρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου ΖΩΓΡΑΦΟΥ στον αγώνα ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ την Κυριακή 6/3 και ώρα 15:00 για την ηθική συμπαράσταση της αγαπημένης μας ομάδας αλλά και την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα.
Η Διοίκηση των παλαιμάχων κάλεσε την Διοίκηση του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ να βοηθήσει στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τον εν λόγω παλαίμαχο και αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως. Τα έσοδα αυτού του αγώνα θα διατεθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Ένα εισιτήριο λοιπόν θα βοηθήσει έναν συνάνθρωπο μας και σας καλούμε να συμμετάσχετε σ’ αυτήν την προσπάθεια!!!!
Παρακαλούμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να μην τις χρησιμοποιήσουν στον συγκεκριμένο αγώνα και να βγάλουν ένα εισιτήριο. Αξίζει τον κόπο!!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Η Λ Υ Σ Ι Α Κ Ο Υ