Connect with us

slideshow

Στασινός: ” Από εμάς θα εξαρτηθεί”

Ο έμπειρος αμυντικός μιλάει στον Κυριάκο Παντζαρίδη για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αίμο Πετρούπολης (14.30 γηπ. Πετρούπολης Γ’) και την πορεία της ομάδας του!

Published

on

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Δ’ Εθνικής και αποτελούν εγγύηση όσον αφορά στις επιλογές του εκάστοτε προπονητή. Ένας εξ αυτών βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της Κηφισιάς και ακούει στο όνομα, Τάσος Στασινός. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των ”κυανόλευκων”, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το ”Ζηρίνειο” μίλησε  για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου που δίνει η ομάδα του κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε: ” Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε εξαιρετικά και στις δυο διοργανώσεις που συμμετέχουμε, ωστόσο σκοπός μας αποτελεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το παιχνίδι με τον Αίμο Πετρούπολης είναι δύσκολο παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται σε υποδεέστερη κατηγορία. Θεωρώ ότι εάν παρουσιαστούμε καθώς πρέπει στο γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση”. Σε σχετική ερώτηση, αν θεωρεί ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε η Κηφισιά να πετύχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αθηνών, ο Τάσος Στασινός υπογράμμισε: ” Η φετινή σεζόν εξελίσσεται μέχρι στιγμής ιδανικά για εμάς. Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε και τους δυο στόχους που έχουμε θέσει. Στην ομάδα υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αυτό τα δυο στοιχεία θεωρώ ότι πρέπει να διαθέτει το εκάστοτε σωματείο εάν θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του”.

 

Πλήρης στο Κύπελλο

 

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παραταχθεί η Κηφισιά στο σημερινό παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με τον Αίμο Πετρούπολης. Ο τεχνικός των ”κυανόλευκων”, Θωμάς Γράφας, αντιμετωπίζει ”ευχάριστο” πονοκέφαλο καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Ο έμπειρος προπονητής συνέστησε την προσοχή τους στους παίκτες από τους οποίος ζήτησε να παρουσιαστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα συγκεντρωμένοι και πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply