Connect with us

7ος Όμιλος

Σταυριανός: Ήμασταν προετοιμασμένοι και… χτυπήσαμε στις αδυναμίες του Ιερόθεου

Published

on

Στο γεγονός ότι η ομάδα του προετοιμάστηκε κατάλληλα για το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο στάθηκε ο προπονητής των Αγιων Αναργυρων, Ισίδωρος Σταυριανός.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:”Γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν σίγουροι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα καταφέρουμε να σκοράρουμε. Ανοίξαμε το σκορ στα πρώτα 5′. Το γκολ το πετύχαμε πιέζοντας στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου και αναγκάζοντας τον αντίπαλο να κάνει λάθος και έπειτα από ανάκτηση της μπάλας ήρθε το γκολ. Ήταν κάτι που το είχαμε ζητήσει στην προπόνηση και είχαμε δώσει έμφαση. Στο παιχνίδι υπάρχουν τέσσερις φάσεις. Θα αναφερθώ στις δυο:

Η μια είναι όταν κάνεις επίθεση και η άλλη όταν κάνεις άμυνα. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. 

Δεν ξέρω εάν υπάρχει ειδική προπόνηση στο να διακόπτεις το παιχνίδι. Εάν υπάρχει θα φροντίσω να τη μάθω. Είμαι άνθρωπος που δεν σπαταλάω το χρόνο μου στην προπόνηση στο να διδάξω τους παίκτες μου να κάνουν καθυστέρηση. Προσπαθώ να προετοιμάσω την ομάδα μου όσο καλύτερα γίνεται για κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα μου μετά το γκολ είχε άριστη αμυντική λειτουργία και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη”.