Connect with us

7ος Όμιλος

Σταυριανός: Δεχθήκαμε εύκολα το γκολ αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον προπονητή των Αγίων Αναργύρων, Ισίδωρο Σταυριανό,το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στην Θύελλα Καμαριου.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στην ευκολία με την οποία δέχτηκε η ομάδα του το γκολ από μια στημένη φάση και στην ένταση, που απαιτούνταν και δεν έβγαλε η Ένωση.

Από εκεί και πέρα στα θετικά, όπως τόνισε ο κόουτς των νεοφώτιστων, ήταν το γεγονος ότι η ομάδα του δεν παράτησε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο παρουσιαζόμασταν στα προηγούμενα ματς, όπως δηλαδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την ομάδα στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δυο στιγμές στο ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε μπει μπροστά στο σκορ χωρίς να λέω ωστόσο ότι είχαμε την ένταση που βγάζατε στα προηγούμενα ματς. Από εκεί και πέρα στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε γκολ από μια στατική φάση που η αντίδραση της άμυνας μας δεν ήταν καθόλου καλή και βρεθήκαμε πίσω σ το σκορ. Παρ’ ολα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, και θεωρώ ότι με κάποιους σχηματισμούς που αλλάξαμε στη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να βρούμε κάποια πλεονεκτήματα και να γίνουμε σε κάποιες φάσεις απειλητικοί. Ισοφαρίσαμε το ματς δυο λεπτά πριν τη λήξη του και αυτό δείχνει ότι δεν παρατάμε κανένα ματς και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η ομάδα θα προσπαθεί να παίρνει ότι καλύτερο μπορεί απ’ όλα τα ματς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Δουλεύουμε σε έντονους ρυθμούς στις προπονήσεις, προσπαθούμε να βάζουμε νέα στοιχεία γιατί έχουν φύγει αρκετά παιδιά από την ομάδα αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Τα παιδιά που έχουν μείνει εδώ και αυτά που ήρθαν δινουν το καλύτερο τους εαυτό, ανταποκρίνονται και ειμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια”.