Connect with us

4ος Όμιλος

Σταυριανός: Διατεθειμένοι να παλέψουμε απέναντι στην ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ

Published

on

Το πρώτο του εκτός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν θα κληθεί να δώσει την Κυριακή το απόγευμα ο Ηλυσιακός αφού φιλοξενείται στο γήπεδο των Μουρνιών από την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Οι ‘κιτρινομαυροι’ που ξεκίνησαν με ήττα την 2η αγωνιστική (την πρώτη είχαν ρεπό0 από τον Ερμή Ζωνιανών θέλουν να ρεφάρουν γνωρίζοντας ωστόσο ότι έχουν δύσκολη αποστολή αφού ο αντίπαλος μετά τη νίκη της πρεμιέρας έχει ανεβασμένη ψυχολογία και μέσα στην έδρα του είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει… σκληρό καρύδι για όλους.

Πέρα από την ομάδα των Χανίων, ο Ισίδωρος Σταυριανός θα κληθεί να διαχειριστεί και τα προβλήματα απουσιών αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λουσιέν Κούντου, αφού ο Ιβοριανός άσος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο (γάμπα) και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών, ενώ, η σημερινή ημέρα θα είναι κρίσιμη για τη συμμετοχή του Ηλία Ιωάννου που κάνει αγώνα δρόμο για να προλάβει τον αγώνα.

Ο νεαρός προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα αλλά και το πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και καλή ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο της έχει ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο, δηλαδή να φτάνουμε στη νίκη. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε, δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα όλη την εβδομάδα στην προπόνηση για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής’.