Connect with us

7ος Όμιλος

Σταυριανός: «Στόχος η συνεχής βελτίωση»

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των Αγίων Αναργύρων μετά τη νίκη επί του Χαραυγιακού.

Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρά τις απουσίες των Καρακώστα, Κουμπαρούλη, Κανελλόπουλου, Χρόνη λόγω τραυματισμού και του τιμωρημένου Μαρτίνου, ανταποκρίθηκε και πλέον ο νεαρός προπονητής έχει καθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Αναφερόμενος στο ματς με τον Χαραυγιακό τόνισε μάλιστα:

«Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας και αυτό από μόνο του έχει έναν βαθμό δυσκολίας παραπάνω. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και δουλεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα στις προπονήσεις για να υπάρχει βελτίωση συνεχής σε όλους τους τομείς. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς».

Από Σάββατο στη Σαντορίνη

Από εκεί και πέρα, μετά το σημερινό ρεπό (Τρίτη), η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθηραϊκό θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη.

Το τεχνικό επιτελείο δεν γνωρίζει εάν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους Καρακώστα, Κουμπαρούλη, Κανελλόπουλο και Χρόνη, σε αντίθεση με τον Μαρτίνο που εξέτισε την τιμωρία του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή της Ένωσης θα βρεθει από το Σάββατο στο νησί του Ηφαιστείου, όπου θα πραγματοποιήσει προπόνηση και στη συνέχει θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.