Connect with us

stoplekto

Στα ουράνια (Super League) η Κηφισιά, 1-1 στο θρίλερ με Καλαμάτα…

Published

on

Μεθυσμένη πολιτεία είναι εδώ και λίγη ώρα η Κηφισιά, αφού το καμάρι της πόλης η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Κηφισιά πανηγυρίζει την άνοδο στη Super League, ζώντας έτσι τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της.

Σήμερα σε αγώνα που εξελίχθηκε σε θρίλερ, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Καλαμάτα και πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν καταιγιστική και είχε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, Μεγαλύτερη στιγμή ήταν στο 45′ όταν ο Παπασάββας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον Κουϊρουκίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά τον Λαδά να αποκρούει. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε, με το άγχος να βαραίνει εμφανώς τα πόδια των γηπεδούχων, και την Καλαμάτα να βγαίνει σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 85′ ο Αρναρέλλης βγήκλε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Η λύτρωση για την Κηφισιά ήρθε στο 88′ όταν κέρδισε και νέο πέναλτι σε ανατροπή του Ποζατζίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή τη φορά ο Βαφέας, που με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-1.

Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ λίγο αργότερα έγινε και η απονομή του τροπαίου.

ΚΗΦΙΣΙΑ; Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέϊος, Παπασάββας (78′ Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Ταλάλ (78′ Καλλέργης). Κουιρουκίδης (62′ Αντερέγκεν), Τετέι (90+1′ Γκίνη).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (90+3′ Πανουργιάς), Μπουλλάρι (61′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης, Πασάς (69′ Ρόβας).