Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Στα πέναλτι ο Αίας 6-5 τον Ερμή Άνω Λιοσίων(1-1 κ.δ. και παράταση)

Published

on

Με ήρωα τον γκολκίπερ Χάρη Μποζίκη που έπιασε δύο πέναλτι ο Αίας Παραλίας πήρε σπουδαία πρόκριση στον “ξαφνικό θάνατο” των πέναλτι με 6-5 επί του ισχυρού Ερμή Άνω Λιοσίων, έπειτα από μια άκρως εντυπωσιακή συνάντηση.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν από νωρίς ότι πρόκειται και φέτος να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το έργο των ομάδων δυσκόλεψε πολύ και η υψηλή θερμοκρασία, καθώς το ματς ξεκίνησε 12.30 και με τη διαδικασία της παράτασης ολοκληρώθηκε περίπου μετά από τρεις ώρες.

Η κανονική διάρκεια των 90 λεπτών έληξε ισόπαλη 1-1. Μόλις στο 8′ ο Ερμής πήρε το προβάδισμα με τον Αντωνίου. Ο Αίας έστειλε το ματς στην παράταση, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπαζάι στο 81′, που κέρδισε ο ίδιος.

Στην ημίωρη παράταση το σκορ δεν άλλαξε και έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, ο πορτιέρο του Αίαντα Μποζίκης μίλησε και με δύο αποκρούσεις στα τελευταία πέναλτι χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Για τους νικητές από την άσπρη βούλα ευστόχησαν οι Αμπαζάι, Ματζιούρας, Ρετζέπης, Σπαχίγια Λανάι και Σότα, ενώ αστόχησε ο Σουλένι, που νικήθηκε στο πέμπτο πέναλτι, από τον γκολκίπερ Δημητρίου, που μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στην παράταση.

Από την άλλη ο Ερμής σκόραρε στα πέναλτι με τους Στέφου, Αντωνίου, Λιάσκο, Μαγζά και Κορρέ.

Ο Μποζίκης απέκρουσε  το πέμπτο και έκτο πέναλτι των Ντάφου και Μπαλάση.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΑΙΑΣ: Μποζίκης, Κακλαμάνης(95′ Σουλένι), Ντερβισάι, Μποφίλιος(63′ Μαρτίδης), Ρετζέπης, Μαντζιούρας, Δάουλας(46′ Σπαχίγια), Αμπαζάι, Διονυσόπουλος(53′ Λανάι), Δρούγος(22′ λ.τρ. Νικόλα), Ανδρουτσόπουλος(46′ Σότα).

ΕΡΜΗΣ: Φυτοζίδης(99′ Δημητρίου), Πουμπουρίδης Α.(85′ Μπαλάσης), Κορρές, Πουμπουρίδης Σ., Κοντογιάννης(24′ Στέφου), Σεμπρός, Αντωνίου, Σαρσαρίδης(74′ Μαζγάς), Λιάσκος, Ντάλης(79′ Ντάφος), Τόγιας(74′ Γκόλιας).