Connect with us

4ος Όμιλος

Στα χέρια του Ν Λεμονή η Προοδευτική

Published

on

Λύση στο αδιέξοδο της Προοδευτικής δίνει ο Νίκος Λεμονής που αναλαμβάνει τον σύλλογο . Με ανοικτή επιστολή και απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας ανέφερε:

«Είμαι στην  ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσω ότι μετά από πολυήμερες συναντήσεις , με διάφορους επιχειρηματίες , παραμένω και αναλαμβάνω την προεδρία της Προοδευτικής . Δίπλα μου στη θέση του α ‘  αντιπροέδρου θα έχω τον επιφανή επιχειρηματία και γνωστό ιατρό παθολόγο της περιοχής μας Μιλτιάδη Ευσταθιάδη ποιου δραστηριοποιείται στο χώρο των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων σε Κορυδαλλό κα Νίκαια . Αναμένονται να πλαισιώσουν την ομάδα μας διοικητικά  και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες  με τους οποίους είμαστε σε επαφή. Ο λόγος που παρέμεινα στην ομάδα και ήλθε δίπλα μου και ο κ. Ευσταθιάδης, δεν είναι άλλος από την μεγάλη αγάπη που έχουμε για την ομάδα μας . Και δεύτερο και σημαντικότερο είναι αυτός ο θαυμάσιος και περήφανος λαός της Προοδευτικής και η αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο μου . Ξέρετε πολύ καλά ότι ο λόγος που ήλθα στην ομάδα μας ήταν για να τιμήσω τη μνήμη του πατέρα μου . Αυτή την στιγμή όμως, ο λόγος της παραμονής μου στην ηγεσία της ομάδας , είστε αποκλειστικά εσείς οι μάγκες της Προοδευτικάρας μας. Άλλωστε ο Κορυδαλλός και η Παλιά Κοκκινιά για ένα λόγο φημίζονται . Έβγαζε και θα βγάζει γνήσιους άνδρες . Καλώ λοιπόν σε συσπείρωση και τους παλιούς και τους νέους Προοδευτικάνους να γίνουμε μια γροθιά να αφήσουμε στην άκρη τα παλιά , και όλοι μαζί να αναστήσουμε τον Φοίνικα, Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου και συνεργάτη μου στην προεδρία Βασίλη Κατσαρό για την άψογη συνεργασία που είχαμε . Η αποχώρηση του είναι μεγάλη απώλεια για την Προοδευτική . Μου έδωσε όμως το λόγω του ότι σε ότι τον χρειαστώ θα είναι δίπλα μου

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω επίσης έναν αφανή ήρωα της Προοδευτικής που είναι δίπλα μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνω ,τον Γρηγόρη Καλαμάκη .»

*Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλέξανδρος Νταβέλης .