Connect with us

slideshow

Στα χασομέρια το Μοσχάτο “ψαλίδισε” τον Αετό Κορ.(φώτο)

Από 0-2 ισοφάρισε στο 92΄σε 2-2

Published

on

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε  στο Μοσχάτο στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην τοπική ΑΕΜ και τον Αετό Κορυδαλλού παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες(2-2).

Στο 15′ κιόλας, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαλιάνι που ανέτρεψε αντίπαλο ως τελευταίος αμυντικός.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι Κορυδαλλιώτες με τον Μάναλη Γ. στο 23′ άνοιξαν το σκορ .

Στο 47′ έμεινε κι ο Αετός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιδηρόπουλου( 2η κίτρινη).. Παρόλα αυτά όμως κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Μούτσα στο 49′. Οι Κορυδαλλιώτες είχαν και δοκάρι στο 68′ με τον Μάναλη Γ.

Το Μοσχάτο έχασε μοναδική ευκαιρία για μειώσει στο 67′ όταν ο Ντόνε εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος , αλλά «σημάδεψε» το δοκάρι.

Τα κατάφερε όμως ο Ντόνε να μειώσει σε 1-2 στο 78′ . Το γκολ αυτό έδωσε φτερά σους γηπεδούχους που λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ( 92′) ισοφάρισε με τον Ντάφλα.

Ο Τσαμούρης είχε να διευθύνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.. Προσπάθησε όσο μπορούσε , αν και οι Κορυδαλλιώτες έχουν παράπονα για την διαιτησία του στο β’ μέρος.

AE ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μωραΐτης( 52′ Τσιτσής) , Καράμπελας, Τσάνης, Λαλιάνι, Παπαευθυμίου( 61 Παπαγεωργίου), Γκούφας, Στούπης, Κοντοπάνος( 18′ Μπάλα ), Ντάφλας, Ντόνε

ΑΕΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Γκάνι, Μακρής, Μάναλης Ν. Μπερίσα( 18′ λ. Τρ. Αλεξόπουλος) , Μπούκης, Τριαντάφυλλος , Σιδηρόπουλος, Μάναλης Γ. Μούτσας( 78′ Ηλιάδης) , Τρικαμηνάς(58′ Μπολώνης)

Ρεπορτάζ: Αντώνης Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply