Connect with us

5ος Όμιλος

Στεφανίδης: «Μεγάλο το δέλεαρ για μας»

Published

on

Το μεγαλύτερο ματς (μέχρι το επόμενο) της χρονιάς έφτασε.

Η Επισκοπή είναι έτοιμη κόντρα στον πρωτοπόρο ΟΦΙ επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της Κρήτης στην κατηγορία συναντιούνται την Κυριακή (15.00) στο στάδιο «Βουζουνεράκειο» για ένα ματς που θα σημαίνει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς.

Η ψυχολογία των παικτών μας είναι σε πολύ καλό βαθμό. Η σημερινή (Παρασκευή 10/1) προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σοχώρας ενώ η αυριανή (Σάββατο 11/1, 09.30) θα λάβει χώρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Όλοι οι παίκτες, πλην των Χαλκιαδάκη (οίδημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς), Πήλιου (φοράει ναρθηκάκι λόγω του ρινικού κατάγματος που υπέστη στο ματς με την Παλαιόχωρα) είναι ετοιμοπόλεμοι γνωρίζοντας τις απαιτήσεις του κυριακάτικου αγώνα.

Μ. Στεφανίδης: «Μεγάλο το δέλεαρ για μας»

Για το ματς και το πώς το περιμένει ο ίδιος αλλά και όλοι στο αγωνιστικό τμήμα, μίλησε ο προπονητής , Μάρκος Στεφανίδης λίγο μετά την σημερινή προπόνηση: «Το καλό για μας είναι ότι παίζουμε σ’ ένα ωραίο γήπεδο όπου αναμένεται πολύς κόσμος να προσέλθει σ’ αυτό. 
Καλό είναι επίσης το γεγονός ότι και για τις δύο ομάδες, η νίκη είναι μονόδρομος. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να φτάσουμε σ’ αυτή με στόχο να κλείσουμε στο ελάχιστο την απόσταση που μας χωρίζει από την πρώτη θέση.Το δέλεαρ για μας είναι πολύ μεγάλο».

Για το εάν θα υπάρξουν ειδικές καταστάσεις αλλά και κατά πόσο θα μετρήσει το άγχος του συγκεκριμένου αγώνα, είπε: «Ειδικές καταστάσεις σίγουρα θα υπάρξουν. Επίσης, όλα αυτά τα παιγνίδια κρύβουν ένα άγχος. Το θέμα είναι το ποιός θα το διαχειριστεί καλύτερα και να το μετουσιώσει σε «συμπαίκτη» του. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου στα δύσκολα τα καταφέρνουν και γενικώς ως ομάδα μέχρι σήμερα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες συνθήκες παιγνιδιών ακόμα κι όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιγνίδι».