Connect with us

slideshow

Στην Α’ Αθηνών ο Απόλλων Χαλανδρίου

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν του Παράδεισου με 1-0 με το «χρυσό» τέρμα του Γαλανόπουλου στο 87′

Published

on

Την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ πανηγυρίζει ο Απόλλων Χαλανδρίου ο οποίος και επικράτησε του Παράδεισου με 1-0, με το τέρμα της νίκης να επιτυγχάνεται για τους γηπεδούχους στο 87′. Ήταν μία «μαγική» χρονιά για τους «κυανόλευκους» οι οποίοι και βρίσκονταν σταθερά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν κερδίσει την άνοδο χωρίς να μπλέξουν σε αγώνα μπαράζ. Από την άλλη πλευρά οι Αμαρουσιώτες απέδειξαν πως ήταν ένας άξιος αντίπαλος και πως έχασαν στις λεπτομέρειες τον προβιβασμό τους.

Ο Γαλανόπουλος έδωσε τη λύση

Στην αναμέτρηση τώρα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης και στο 76′ ο Γκρέμο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ντουντούμη. Όμως στο 87′ ο Γαλανόπουλος στάθηκε πιο ψύχραιμος και με ένα ωραίο πλασέ «σφράγισε» την άνοδο του Απόλλωνα στην Α’ Αθηνών. Άριστη η διαιτησία των Καλογερόπουλου, Ακρίβου και Καρατζίκα.

Έτσι μετά την ΑΕ Χαλανδρίου ο Δήμος των βορείων προαστίων θα εκπροσωπείται τη νέα σεζόν και από τον Απόλλωνα στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι «κυανόλευκοι» έγιναν η έκτη ομάδα που κέρδισε την άνοδό της στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία της Αθήνας, μετά τους ΓΣ Καισαριανής και Άφοβο (1ο όμιλο), Ήφαιστο Περιστερίου και Γκυζιακό (2ο όμιλο) και Θρίαμβο Αθηνών (3ο όμιλο).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Παναγιώτου, Φλοκιώτης, Κοτσαύτης, Φελέκης, Κατσιμεντές, Παπουτσής (86′ λ. τρ. Λισγάρης) Γαλανόπουλος, Κομνηνός (89′ Δημαλέξης), Κουφός (73′ Γκρέμο), Παππάς

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ντουντούμης, Σπύρογλου, Γεωργακόπουλος, Πίτσικας, Μιχαηλίδης, Κουτάλης, Ντάντης (57′ Μπούσιας), Θεοδώρου (88′ Πράσινος), Πέτας, Παναγιωτόπουλος, Μπολέτης (85′ Δήμος)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply