Connect with us

slideshow

Στην Λιβαδειά για την κούπα!

Λάρισα και Πανελευσινιακός κοντράρονται σήμερα στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (17.00 γηπ. Λιβαδειάς)

Published

on

Η πορεία τους στην διοργάνωση του Κυπέλλου πιστοποιεί πως πρόκειται για δυο ομάδες οι οποίες δικαίως έφτασαν στον τελικό του θεσμού. Η σταθερή απόδοση αλλά και το γεγονός ότι σε αρκετά ματς έδειξαν χαρακτήρα αποτέλεσε το συστατικό στοιχείο ώστε η Λάρισα και ο Πανελευσινιακός να βρεθούν ένα βήμα πριν από την στέψη του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οι δυο ομάδες κοντράρονται σήμερα στο γήπεδο της Λιβαδειάς με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η μεγάλη ιστορία που διαθέτουν σαν σωματεία, αποδεικνύει ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θεωρείται αποτυχία για αμφότερους. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, από πλευράς Θεσσαλών δεν θα αγωνιστεί ο Μπλέντι που εκτελεί τη στρατιωτική του θητεία και δενεξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια και ο Παπαιωάννου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. . Για τους Ελευσίνιους θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Μιχελής αλλά και οι τραυματίες  Μαρής, Ρούσεφ,Κατσίκιας. Από εκεί και πέρα, ο Κυριάκος Παντζαρίδης  επικοινώνησε με τέσσερα πρόσωπα που ανήκουν και στις δυο ομάδες οι οποίοι εξέφρασαν την δική τους άποψη για τον τελικό.

 

ΑΕΛ

Πρόεδρος: Βαγγέλης Πλεξίδας

plexidas

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις αλλά η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να κατακτάει τίτλους. Είναι υποχρεωμένη να μπει στο γήπεδο και να κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό επιτάσσει η ιστορία μας. Θα έχουμε στο πλευρό μας πάνω από 1500 Λαρισαίους οι οποίοι έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι αγαπούν την ομάδα. Όταν έχεις στο πλάι σου έναν τόσο υπέροχο κόσμο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις. Η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου αποτελούσε έναν από τους κύριους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Θεωρώ ότι οι παίκτες οφείλουν να κερδίσουν και να προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρώ ότι διαθέτει μεγάλη αίγλη αφού συμμετείχε και η ΑΕΚ γεγονός που παίζει μεγάλο ρόλο για εμάς

Προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας:

tzanavaras

Είναι ένα τελικός Κυπέλλου που θα παίξουν δυο πολύ καλές ομάδες οι οποίες διαθέτουν αρκετά ποιοτικά ρόστερ. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Από την πλευρά μας θέλουμε αυτό τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις να τον κατακτήσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”. Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρινουν το ματς, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε: Σίγουρα το ένα κομμάτι θα είναι η τακτική και το άλλο θα είναι η υπομονή που θα δείξουμε στο παιχνίδι μας.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Χρήστος Γιαλιάς:

-panelefsiniakos-rouvas16

Παίζουμε με ένα σύλλογο που διαθέτει μεγάλη ιστορία όπως και εμείς. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση γνωρίζοντας παράλληλα ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο.

 Προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης:

psimoulakis2

Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες οι οποίες έφτασαν δίκαια στον τελικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply