Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στην παράταση το Χαλάνδρι

Published

on

Στην παράταση κατάφερε να πάρει την πρόκριση το Χαλάνδρι κόντρα στην μαχητική Ένωση Βοτανικού για την φάση των ’16’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν δύσκολα από το Ρουφ, αφού παρά τις ευκαιρίες και την υπεροχή στο δεύτερο μέρος δεν κατάφεραν να προκριθούν στην κανονική διάρκεια. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59′ με αυτογκόλ του Φάνη Κατσιούλη που δεν μπόρεσε να αποκρούσει το απευθείας κόρνερ του Ντιντίφα. Το συγκρότημα του Μάκη Ντέτσικα κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 88′ παρά τις ευκαιρίες των Τσίτσαρη, Φελέκη, Καγιώργη και το δοκάρι του Πατσιαβούρα στο 67′. Μάλιστα, στο 83′ ο Κατσούδας είδε την δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα. Τελικά, στο 89′ ο Αχιλλέας Κατσιούλης ισοφάρισε με ωραίο τελείωμα έπειτα από μπαλιά του Καγιώργη. Το τελικό 2-1 της πρόκρισης πέτυχε με σουτ εκτός περιοχής στο 93′ ο Τσίτσαρης πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Νιδριώτης Μ., Μητρόπουλος Χ.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Λουτσίνι, Φιλόπουλος, Λίτσο, Μονδέλος (80′ Ντάμας), Κατσούδας, Μηνασιάν, Ντιντίφας, Ελ-Ράντι, Καπέλης, Σκεύης (106′ Λαφύρης), Τζαβάρας (84′ Ηλιάκης).

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Καλογήρου, Λαζάρου, Θανόπουλος, Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Γούλας Ι. (46′ Πατσιαβούρας), Φελέκης, Τρυφιάτης (76′ Καγιώργης), Τσίτσαρης, Σκούμας (68′ Κατσιούλης Α.).