Connect with us

7ος Όμιλος

Στην Football League ο Αήττητος!

Published

on

Όλη τη χρονιά έκανε μεγάλη προσπάθεια δείχνοντας ότι στον 7ο όμιλο δεν είχε αντίπαλο.

Στη διαδικασία των μπαράζ η δυσκολία ήταν μεγαλύτερη όμως ο Αήττητος κατάφερε να πάρει την άνοδο που ήταν και ο πολυπόθητος στόχος. Έχοντας καλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας ματς η ομάδα της Ανατολικής Αττικής με τη νίκη στη Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στον Ηρόδοτο με 0-1 πήρε αυτό που ήθελε τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο (11 βαθμούς).

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διαδικασία βλέπει τους κόπους μιας χρονιάς να μην αποφέρουν καρπούς αν και εκκρεμεί η υπόθεση για τον αγώνα στην Αμαλιάδα.

Μόλις στο 3′ ο Κρητικός για τον Αήττητο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σωτήριο τάκλιν του Κανδυλάκη αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 10′ ο Ηρόδοτος διαμαρτυρήθηκ για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Προβυδάκη εντός περιοχής, ενώ στο 20′ η κεφαλιά του Μελισσόπουλου έφυγε άουτ.

Στο 41′ ο Αργκιλέσι έχασε μοναδική ευκαιρία αφού η προσπάθεια του απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Μουστάκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως ο Αήττητος κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα όταν ο Κωστόπουλος στο 76′ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έκανε το 0-1 που ήταν αρκετό για να χαρίσει την άνοδο στους πράσινους.

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Μπαλάδας, Κασαπάκης, Κανδιλάκης, Αργκιλέσι, Φράγκου, Μελισσόπουλος, Μωραϊτης, Ετόφ

Αήττητος: Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογέρης, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα