Connect with us

4ος Όμιλος

Στηρίζει παίκτες και προπονητή η Προοδευτική

Published

on

Στηρίζει   τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή  η διοίκηση της Προοδευτικής με ανακοίνωση της και ζητάει πίστωση χρόνου εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία της , ότι η ομάδα θα ανακάμψει .

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται  πίστωση χρόνου.  Οι μεγάλοι σύλλογοι φαίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τα άσχημα αποτελέσματα .  Είμαστε και μείς στεναχωρημένοι γιατί πάνω από όλα είμαστε Προοδευτικάνοι και αγαπάμε την ομάδα .

Ξοδέψαμε φέτος αρκετά χρήματα . Το μπάτζετ γι’ αυτή την χρονιά είναι 330.000 ευρώ . Πήραμε 12 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές  εγνωσμένης αξίας  με προϋπηρεσία σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών Παίκτες όπως οι Μπαντίκος, Λέκκας, Πέττας, αγωνίζονταν πέρυσι στη Β’ Εθνική, ενώ ο Μαμιδάκης είχε παίξει σε10 αγώνες στην Σούπερ Λίγκ με την φανέλα του ΟΦΗ. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περυσινής χρονιάς.  Μόνο τρεις βασικοί από την περυσινή χρονιά  έφυγαν .  Οι  Ατματζίδης, Παπανικόλας που ήταν  για ένα χρόνο έφυγαν και  δεν μπορούσαμε να τους   κρατήσουμε, ενώ  ο Μένιος  πήγε για μόνιμη εγκατάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

.Σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές έχουμε δώσει τις προκαταβολές που συμφωνήσαμε .

Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας και τον προπονητή .

Γι’ αυτό ζητάμε την στήριξη του κόσμου  στη νέα μας προσπάθεια Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για μια ακόμα φορά ήταν άψογοι . Καταλαβαίνουμε την πίκρα τους αλλά να είναι σίγουροι ότι η ομάδα σύντομα θα ανακάμψει και θα δείξει  το πραγματικό της πρόσωπο.»

*Δυο νεαροί  ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στις φετινές μεταγραφές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα .Είναι  ο Άκης Δημητρίου και ο Χρήστος Φάρος που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι τις επόμενες μέρες, αφού δεν περιλαμβάνονται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας .

* ‘’Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε χθες,  η μητέρα του φροντιστή της ομάδας Στάθη Δαφνά . Θερμά συλλυπητήρια από όλη την  οικογένεια της  Προοδευτικής……