Connect with us

slideshow

Στη Γ’ Εθνική ο Εθνικός Πειραιά (φωτο)

Επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες

Published

on

Μετά από δύο χρόνια απουσίας του από τις Εθνικές Κατηγορίες ο Εθνικός Πειραιά επιστρέφει στη Γ’ Εθνική. Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο «Π. Νικολαΐδης» με την αξιόμαχη Οδηγήτρια, αλλά σε συνδυασμό με τη νίκη του Χαϊδαρίου επί του Πανερυθραϊκού (3-0) «σφράγισε» την πρώτη θέση των μπαράζ.

Τα παιδιά του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξαν σοβαρότητα και σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια των play off και δίκαια παίρνουν το «εισιτήριο» της ανόδου, σε μια χρονιά όπου οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν αήττητοι πρωτάθλημα και Κύπελλο Πειραιά, ενώ παραμένουν χωρίς ήττα και στα μπαράζ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι στο 26’ άνοιξαν το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μουστάκα, για να ισοφαρίσουν οι Πειραιώτες στο 36’ με ψύχραιμο πλασέ του Παυλάκη.

Τα καλά νέα είχαν ήδη κάνει το γύρο του γηπέδου για την εύκολη επικράτηση του Χαϊδαρίου και έτσι η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς ήταν εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού είχαν το μυαλό τους στο τελικό σφύριγμα.

Καλός ο διαιτητής Βάτσιος(Δυτικής Αττικής), σωστοί οι βοηθοί Σαββόγλου και Πρέντζας.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Πλάκας(63’ Τάνκας), Μελάς, Κύριας, Γκιόκα(86’ λ.τρ. Γεωργίου), Γιαννής, Μουστάκας, Χατζάκης, Χανιώτης, Δημόπουλος, Γλυνός(77’ Ξηρογιάννης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Πολυχρονίδης, Ξενιτόπουλος, Μπενά, Σαμιώτης, Σύρος, Παυλάκης(73’ λ.τρ. Μανουλίδης), Σούφλας(76’ Μαριώλης), Λύγκος, Σάμιος, Σκαφτούρος(60’ Σταφσουλάι).

* Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για δέκα λεπτά λόγω έντασης που υπήρξε στην είσοδο του γηπέδου από μικρή μερίδα οπαδών και των δύο ομάδων, όμως με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας το περιστατικό δεν πήρε συνέχεια.

 

Αγγελόπουλος: « Αυτό ήταν μόνο η αρχή…»

 

Σαν μικρά παιδιά από τη χαρά τους έκαναν παίκτες και τεχνική ηγεσία μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ έσπευσαν να πανηγυρίσουν μπροστά από τις κερκίδες που βρίσκονταν οι περίπου χίλιοι φίλαθλοι του Εθνικού που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μαζί τους φυσικά και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος μας δήλωσε για την επιτυχία της ομάδας « Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ. Αυτό ήταν μόνο η αρχή», αφήνοντας υποσχέσεις για ένα νέο ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

                                                             

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply