Connect with us

4ος Όμιλος

Στη Θύελλα το ντέρμπι της Ραφήνας-Φωνάζει η Τριγλία

Published

on

Η Θύελλα Ραφήνας πετούσε φωτιές στο ντέρμπι με την Τριγλία και έφτασε σε μια ευρεία νίκη με 4-2 φτάνοντας τα δυο τρίποντο και στην 6η θέση τον Εθνικό Πειραιά. Από την άλλη, το συγκρότημα του Τάκη Χριστόπουλου δεν κατάφερε να πάρει σε ακόμη ένα ματς βαθμούς μένοντας στην προτελευταία θέση μαζί με τον Ηλυσιακό με έναν πόντο.

Οι ‘πράσινοι’ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερα στα σημεία, απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε αρκετά το ματς αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα έχοντας φριχτά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη στάση της σε όλο τον αγώνα.

 

Στο 17′ ο πρώην άσος της Τριγλίας και νυν παίκτης της Θύελλας, Στέλιος Γκίκας τιμώρησε την παλιά του ομάδα αφού με σουτ έκανε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι του Γκίκα εντός περιοχής χωρίς να δοθεί κάτι, με τους ‘κιτρινόμαυρους να έχουν καλή στιγμή στο 32′ με το σουτ ττου Κότσι να απομακρύνεται από τον Παπαδόπουλο. Στο 37′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Πουλάκος εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τους ποδοσφαιριστές της Τριγλίας στα τελευταία λεπτά και μετά το 0-1 να παρουσιάζονται αρκετά απειλητικοί.

 

Στο 41′ το σουτ του Ζέκιου πέρασε άουτ, ενώ στο 42′ η Τριγλία έχασε νέα ευκαιρία με τον Ποτουρίδη να σουτάρει από καλή θέση και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους ο Κότσι εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ. Στην επανάληψη η Τριγλία πήρε αυτό που δικαιούνταν από το παιχνίδι αφού κατάφερε να ισοφαρίση με κεφαλιά του Ποτουρίδη μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους που πήραν κεφάλι στο σκορ και πάλι στο 49′, με τον Παναγιωτοπουλο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Χαρακτίδη και από κοντά να κάνει το 1-2. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Θύελλα πέτυχε και τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας,Αλέξης Χαρακτίδης με φοβερό συρτό σουτ έκανε το 1-3.

Στο 62′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ποτουρίδη με δεύτερη κίτρινη, με τον Βαζέχα στο 67′ να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 70′ το σουτ του Χαρακτίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 87′ η Τριγλία μείεωσε σε 3-2 εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ μετά το σουτ του Νικολόπουλου.

Στις καθυστερήσεις η Θύελλα κέρδισε πέναιτ με τον Βαζέχα που βρέθηκε στο έδαφος και τους ‘κιτρινόμαυρους’ να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή του αγώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Τριγλία: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Σαλταμάρας, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι (80′ Θ. Μπαστάνης), Παπαδόπουλος (72′ Γ. Μπαστάνης), Ποτουρίδης, Καλογιάννης (58′ Νικολόπουλος), Πουλάκος

Θύελλα: Παπαδόπουλος, Γκίκας (52′ Δημητρίου), Φύτρος, Μανουσάκης, Ντούνης, Αφράτης, Χαρακτίδης (89′ Μακρής), Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο (76′ Μπουντάκης)