Connect with us

4ος Όμιλος

Στη κορυφή ο ΟΦΗ και τώρα περιμένει τον Φωστήρα!

Published

on

Στη κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 29 αγωνιστικές πέρασε ο ΟΦΗ χάρη στο 1-0 μέσα στον Άλιμο επί των Τραχώνων. Οι ‘Κρητικοί’ έκαναν το καθήκον τους σε ένα καλό παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν και πλέον περιμένουν τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ σε μία εβδομάδα έχοντας εκείνοι το πλεονέκτημα της ισοπαλίας. Η Επισκοπή έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς από τους ‘κιτρινόμαυρους’ και άφησε μόνο πρώτο τον ΟΦΗ έχοντας 63 βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πραγματοποίησε δυναμική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στα νεαρά παιδιά του Νίκου Βαμβακούλα. Ο Πόποβιτς πέτυχε το χρυσό γκολ στο 26′ χάρη σε μακρινό σουτ που δεν μπόρεσε να απεσοβήσει ο Μακρίδης στη γωνία του. Στη συνέχεια ακολούθησε ένας καταιγισμός από φάσεις, όμως τα σουτ των Πόποβιτς στο 40′ και το 43′, αλλά και του Καλέ λίγο νωρίτερα, στο 23′, κατέληξαν όλα στα δοκάρια των ‘κυανόλευκων’. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο, όμως δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ. Συγκεκριμένα, οι Καλέ, Πόποβιτς και Κιάσσος δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γουρνιάς, Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής).

ΑΟΤ Αλίμου (Νίκος Βαμβακούλας): Μακρίδης, Γοργάκης, Κακούτης (46′ Κάλφας), Αφράτης, Κολλινιάτης, Ντόντης, Νούλας (46′ Ζάχη), Χακράμα, Κατσαδούρος (65′ Τσαλάκου), Πετούσης, Χρήστου.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (72′ λ.τρ. Γκούμας), Φαζός, Νάστος, Σαχινίδης (67′ Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί, Καλέ.