Connect with us

7ος Όμιλος

Στη 2η θέση οι Άγιοι, 1-0 τον Χαραυγιακό

Published

on

Του Πέτρου Κοσκινά

Για άλλη μια Κυριακή, ο Σπύρος Δωροβίνης έβγαλε το φίδι από την τρύπα για τους Αγίους αφού με εύστοχη εκτελεση πέναλτι (το κέρδισε ο Καζβιρόπουλος) η ομάδα του επικράτησε με 1-0 του Χαραυγιακού.

Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ο  Χαραυγιακός μετά το 1-0 προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας δοκάρι στο 85′ με φάουλ.

Στο 12′ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Κολλά, στο 30′ το σουτ του Κασσιανού πέρασε μόλις άουτ για τον Χαραυγιακό

Στο 40′ το φάουλ του Δωροβίνη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 74′ μετά από σέντρα του Κολλά ο Βακερλής απόκρουσε το σουτ του Τουλουβασίλη. Στο 78′ εξουδετέρωσε ο Βακερλής το σουτ του Νταουτάι, ενώ στο 81′ ο διαιτητής, Κωνσταντινίδης (ΣΔ Σάμου) απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Λουκά Ρόπα από τον πάγκο για διαμαρτυρία.

Πλέον οι Άγιοι βρίσκονται στην 2η θέση μαζί με τον Ηλυσιακό.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Κοντιζάς (65′ Χρόνης), Μανδύλης, Ανδρέου, Μεταλλινός, Γκεμίσης, Σκούμας (58′ Νταουτάι), Ζαχαρός, Κολλάς, Δωροβίνης (88′ Οικονόμου), Καζβριόπουλος (71′ Τουλουβασίλης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Βακερλής Ε., Τσίρος, Μαραγκουδάκης, Βακερλής Π. (18′ λ.τρ. Ράμμος), Μιχελής, Τουγουντζόγλου (55′ Φερεντίνος), Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος (81′ Μπαλάσκας), Κόντι, Βιέννας (67′ Παρασκευόπουλος).