Connect with us

7ος Όμιλος

Στις 7/9 το Σουπερ Καπ Κυκλάδων

Published

on

όπως σας είχαμε ενημερώσει με ρεπορτάζ μας από τις 19 Μαΐου, από τη τρέχουσα περίοδο θεσπίζεται ο θεσμός του Super Cup με τον πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Κυκλάδων, πράγμα που οριστικοποιήθηκε χθες κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου ενημερώθηκαν και επίσημα οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα συμμετάσχουν δηλαδή του Πανθηραϊκού και της Άνω Μεράς.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα των φιλικών των δύο ομάδων για την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Κυκλάδων αποφασίστηκε η Άνω Μερά και Πανθηραϊκός να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά ως έδρα προτάθηκε από τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη το γήπεδο της Ίου ή αν δεν υπάρχει συγκοινωνιακή ευκολία σαν δεύτερη επιλογή το ΔΑΚ Νάξου.

Η εταιρεία NUGA BEST να είναι ο επίσημος χορηγός του θεσμού. Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.