Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα ο Αργύρης Σάμιος

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου Αργύρη Σάμιου ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο τύπου

 

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Αργύρη Σάμιο.

 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 2/1/1990 (32 χρονων) και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

 

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όντας ποδοσφαιριστής του ΓΣ Ηλιούπολης, έχοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

 

Διακρίνεται για την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει καθώς για την τεράστια εμπειρία καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μετρώντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

 

Ο Αργύρης Σάμιος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα σε Ηλυσιακό, Χερσόνησο, Αιγαλεω, Απόλλωνα Σμύρνης, Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό Πειραιά, Τράχωνες, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Παλληνιακό, Κηφισιά, Φωστήρα και Αστέρα Βάρης.

 

Έχοντας κάνει πρωταθλητισμό με όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας για να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις ικανότητες του.

 

Καλωσοριζουμε τον Αργύρη Σάμιο και του ευχομαστε καλή αγωνιστική σεζόν.