Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα ο Χάρης Ρεντζής

Published

on

Την απόκτηση του Χάρη Ρεντζή ανακοίνωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας.

Το δελτίο Τύπου…

«Ο Μικρασιατικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ρεντζή.

 

 

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι 26 ετών και μπορεί να καλύψει θέση στην δεξιά και αριστερά πλευρά της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αθηναϊκό και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Ρεντζής μεταγράφηκε στο Σύλλογο του Πειραιά, όπου και πρωταγωνίστησε στην Κ20 για 2 χρόνια (2013-15). Μετά από μερικά χρόνια αγωνίστηκε στο Ηράκλειο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά μετακινήθηκε στην ομάδα της Κηφισιάς όπου για μια πενταετία έζησε σπουδαίες στιγμές με το συγκεκριμένο σύλλογο βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην πορεία της ομάδας.

 

Στο διάστημα παρουσίας του στο σύλλογο των βορείων προαστίων, ο 26χρονος εξτρέμ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, ενός Κυπέλλου Αθηνών και πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική τη σεζόν 2020-2021.

 

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον ιστορικό Πανιώνιο με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 8 συμμετοχές σημειώνοντας παράλληλα και 1 γκολ.

 

Με την προσθήκη του Χάρη Ρεντζή στο ρόστερ, η διοίκηση της ομάδας πιστοποιεί τις βλέψεις που υπάρχουν στο club για τη φετινή χρονιά όπου στόχος αποτελεί η άνοδος και η επιστροφή του Αστέρα στις εθνικές κατηγορίες.

 

Η παρουσία του Χάρη Ρεντζή θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του Μικρασιατικού Αστέρα αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με την προσωπικότητα του, το ταλέντο του, την εμπειρία του και τα -αγωνιστικά- χαρακτηριστικά που διαθέτει ως μονάδα θα βοηθήσει την ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»