Connect with us

slideshow

Στον τελικό με ΑΕΚ ο Αστέρας Βάρης

Published

on

Ο Αστέρας Βάρης θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του 6ου ομίλου στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής την ΑΕΚ καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Θύελλας Ραφήνας. Μπροστά σε περίπου 400 φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής οι κυανόλευκοι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση δημιουργώντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κατσούλη. Στο 21′ ο Πλίτσης εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Ζώνα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 68′ ο Κωβαίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ωραία κεφαλια. Στη συνέχεια οι Ραφηνιώτες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ όμως δεν τα κατάφεραν

 

Διαιτητές: Λαμπαδαρίου, Κουτσούμπου-Κιούσης (Πειραιά)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Σινάνι (75′ Κριλής), Πλίτσης, Κοζής, Ανδρεαδάκης, Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής, Ζώνας (46′ Κόπελας), Κωβαίος (80′ Μπράχος)

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος (73′ Τσαλδάρης), Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Λαγός (60′ Μαργέτης), Πασσάς, Κατσούγκρης (67′ Γεραγωτέλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply