Connect with us

stoplekto

Στο Αιγάλεω ο Μάκης Παυλάκης

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε το Αιγάλεω…

Έναρξη συνεργασίας με Παυλάκη

 

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάκη Παυλάκη.

 

Ο Παυλάκης είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 1991, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ – χαφ και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά με την οποία ως βασικό μέλος της έζησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Super League.

 

Δυναμικός χαρακτήρας, με οξυδέρκεια στο παιχνίδι του και αγωνιστικό πάθος, ο Παυλάκης εντάσσεται στο ρόστερ του Αιγάλεω που ενισχύεται σημαντικά στην αριστερή πλευρά με την παρουσία ενός έμπειρου, όσο και φιλόδοξου ποδοσφαιριστή.

 

Ο Παυλάκης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ερμή Κορυδαλλού, ωστόσο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Εθνικού, ο οποίος και τον απέκτησε το 2013. Στην ομάδα του Πειραιά ο Παυλάκης παρέμεινε για 5 χρόνια καταγράφοντας 117 συνολικά συμμετοχές και 22 γκολ.

 

Τον Ιούνιο του 2019 συμφώνησε με την Κηφισιά που αγωνιζόταν στην Γ Εθνική και κατά την 4ετή παρουσία του στην ομάδα των Βορείων προαστίων μέτρησε 45 συμμετοχές, ένα γκολ πανηγυρίζοντας δύο ιστορικές ανόδους.

 

Καλωσορίζουμε τον Μάκη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.