Connect with us

stoplekto

Αιγάλεω και Παλτόγλου ευχαριστούν Κυριακούλη

Published

on

Με προσωπική του δήλωση ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ Αιγάλεω, ο κ. Νεκτάριος (Άρης) Παλτόγλου, εκ μέρους και του πατέρα του, στυλοβάτη του σωματείου, κ. Γιάννη Παλτόγλου, ευχαριστούν δημοσίως τον κάτοικο της πόλης και εξαιρετικό επιχειρηματία, κ. Γιάννη Κυριακούλη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια είναι ο μεγάλος χορηγός του Σίτι.

Μάλιστα, ο κ. Παλτόγλου, όπως είχε αναφέρει και δημόσια στην ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων του συλλόγου, πριν 15 μέρες, ο Γιάννης Κυριακούλης είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας και φίλος του ποδοσφαιρικού Αιγάλεω, που έμπρακτα και σε τέτοιο βαθμό, στηρίζει την ΠΑΕ. «Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ξεχωρίζει και ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας και ως εξέχων φίλος της ομάδας μας, δείχνοντας πραγματικά το τι σημαίνει να στηρίζεις ως μεγάλη επιχείρηση την ομάδα της πόλης σου», επεσήμανε ο κ. Νεκτάριος (Άρης) Παλτόγλου.

Ο Γιάννης Κυριακούλης είναι εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών, στην Ελλάδα, στο τομέα του (Είδη Υγιεινής – Πλακίδια). Ο Γιάννης Κυριακούλης, επί εποχής της οικογένειας Παλτόγλου την τελευταία πενταετία, είναι υποστηρικτής της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ μέσω της εταιρείας του ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ, και επιδεικνύοντας την απαιτούμενη κοινωνική ευθύνη, βρίσκεται δίπλα σε θεσμούς, δομές, συλλόγους των όλων των δυτικών προαστίων μας.

Ο Γιάννης Κυριακούλης, εδώ και πολλά χρόνια προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης προς τις τοπικές κοινωνίες, καθώς αυτή είναι η αμφίδρομη σχέση μεταξύ επιχειρήσεων και της ευρύτερης κοινωνίας, όπου η στήριξη, η αρωγή και η ανταπόδοση, έχουν στόχο την ενδυνάμωση κοινωνικών φαινομένων, όπως ο αθλητισμός, προς όφελος του κοινωνικού ιστού. Ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας, μάλιστα, δεν είναι άγνωστος στον ποδοσφαιρικό χώρο, καθώς να ενθυμίσουμε ότι παλαιότερα διετέλεσε Πρόεδρος στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, όπου ο σύλλογος είχε γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Ο Γιάννης Κυριακούλης (με ρίζες από την Κρήτη και την Ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας / Ζυγοβίστι), ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αίσθηση του καθήκοντος απέναντι σε αυτό που λέμε σύγχρονη ελληνική κοινωνία – και έχοντας περάσει και αυτός από το μετερίζι του παράγοντα σε αθλητικό σωματείο (Θεμιστοκλής Αιγάλεω) – δείχνει έμπρακτα την στήριξη του προς τις τοπικές κοινωνίες. Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου και στο δεξί πλάνο, ο κ. Γιάννης Κυριακούλης με τον σεβάσμιο παράγοντα και ευεργέτη του Σίτι, κ. Γιάννη Παλτόγλου, από εκδήλωση της ομάδας τον Νοέμβριο του 2018.