Connect with us

slideshow

Στο γήπεδο ” Σταύρος Μελλισουργός” η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Ιωνικού.

Published

on

Με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τους αγώνες του για τον 5ο όμιλο της Γ´ εθνικής ο Ιωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16.30 στο δημοτικό γήπεδο Ρέντη “Σταύρος Μελλισουργός” τον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Η αποστολή της νεανικής ομάδας του Μάρκου Δήμου θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της απειρίας των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών που για πρώτη φορά μετέχουν σε αγώνες πρωταθλήματος (οι περισσότεροι προέρχονται από τα πρωταθλήματα ακαδημιών των ομάδων) αλλά και της πολύ δυνατής έδρας των γηπεδούχων που ξεκινούν το πρωτάθλημα με βλέψεις πρωταγωνιστικές.

 

Ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου του Ρέντη είναι ένα επιπρόσθετο στοιχείο που αυξάνει το βαθμό δύσκολίας για την ομάδα του Ιωνικού που διαθέτει γήπεδο με φυσικό χορτάρι ωστόσο οι ποδοσφαιριστές έχουν εξοικειωθεί σε ένα σημαντικό βαθμό με τον πλαστικό χλοοτάπητα καθώς οι προπονήσεις της ομάδας πραγματοποιήθηκαν στο “Παντελής Νικολαϊδης” της Νίκαιας που διαθέτει συνθετικό τάπητα.

 

Με εξαίρεση τους Κώστα Μπουλούλη και Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλο που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.

Ο προπονητής του Ιωνικού δήλωσε στο Ionikosfc για τον κυριακάτικο αγώνα της πρεμιέρας:

 

“Μετά από όλο αυτό το στάδιο προετοιμασίας και επίπονης δουλειάς, ήρθε η ώρα να μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας και το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι η συγκέντρωση και ο σεβασμός σε κάθε αντίπαλο. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυρακή είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας και σαν τέτοιο κρύβει παγίδες. Επι πλέον ο αντίπαλός μας είναι ομάδα έδρας και αυτό ανεβάζει το συντελεστή δυσκολίας για εμάς .Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και την ομάδα και είμαι σίγουρος οτι θα ανταποκριθούν με απόλυτη σοβαρότητα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης την Κυριακής στο γήπεδο του Ρέντη. Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, αγάπη και επιτυχίες. ”

 

Ο Ατρόμητος Πειραιά στον εντός έδρας αγώνα του για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Γ´ εθνικής γνώρισε την ήττα με 2-1 απο τον Ολυμπιακό Λαυρίου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

 

Διαιτητές του αγώνα

 

 

Τον αγωνα ορίσθηκε να διευθύνει ο αθηναίος διαιτητής Ιωσήφ Σφακιανάκης με βοηθούς του Παναγιώτη Νακόπουλο και Σπυρίδωνα Νικολάδο (Αθηνών).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Φωτίου ( Ευβοίας).

 

 

Κάλεσμα Διοικούσας Επιτροπής

 

 

“Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των παιχτών στηρίζοντας με δύναμη και πάθος την προσπαθειά τους και να παραμείνουν ψύχραιμοι, κινούμενοι σε αθλητικά πλαίσια ακόμη και αν προκληθούν.

Όλοι μαζί με τον Ιωνικό μας, στην πρώτη του εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. “Πόντος, Σμύρνη, Μάνη και ο Ιωνικός βγαίνει σεργιάνι, Νικαια αγάπη μου” με πρώτο σταθμό το γήπεδο του Ρέντη και με τελικό προορισμό την κατάκτηση της κορυφής και την άνοδο στη Football League.”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply