Connect with us

4ος Όμιλος

Στο… κάστρο δεν χάνει ο Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Ο νόμος των… Ζωνιανών επικράτησε και στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αφού ο τοπικός Ερμής νίκησε με 1-0 και παρέμεινε σε ασφαλή θέση όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Οι «πράσινοι», που διατηρήσαν το αήττητο που τρέχουν από την αρχή της σεζόν στην έδρα τους , χάρις σε γκολ των Ανυφαντάκη στο 17’ με ωραία κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ραφαήλ Σούκια, πήραν αυτό που ήθελαν και έφτασαν τους 21 βαθμούς σε 14 ματς συγκατοικώντας με τον ΟΦΗ στην 8η θέση. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αξιόλογη προσπάθεια ωστόσο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Ρεθυμνιωτών παραμένοντας στους 22 βαθμούς και στην 7η θέση.

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Καρακούτσης, Βογιατζής, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Ταβλαδωράκης, Μπεκατώρος, Σούκιας (74’ Μανουσάκης), Κλίνης (64’ Γιακουμάκης), Σκουτέλης (84’ Γεμιστός)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ντε Σόουζα Λουτσιάνο) Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός, Συριόπουλος (55’ Φλέγγας), Μπίρης (79’ Στρίγγας), Αμανατίδης, Γκουτσούλας, Παπαδημητρίου, Σαμπανάι (73’ Ξαγοράρης), Θανόπουλος, Ιωάννου.