Connect with us

stoplekto

Στο κόλπο ο Περαμαϊκός, 2-1 την Χαραυγή

Published

on

Δυναμικά μπήκε στα πλέι οφ για τη Γ’ Εθνική ο Περαμαϊκός. Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη επικράτησε δίκαια στο παγωμένο Μοσχάτο με 2-1 της μαχητικής και ελλιπέστατης Χαραυγής και μπήκε στο κόλπο για τη διεκδίκηση μιας θέσης στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Οι Περαματιώτες μπήκαν πιο αποφασιστικά στην αναμέτρηση έχοντας την υπεροχή και προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο με 2-0 ουσιαστικά με δύο ευκαιρίες. Μόλις στο 6′ ο Σιάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Μικρούλη. Στο 15′ ο Περαμαϊκός διπλασίασε το σκορ, όταν ο Βύρης από δεξιά γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Παρίσης με κοντινή προβολή σκόραρε.

Η Χαραυγή προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, έχοντας επιθετική αναφορά τον Γεωργίου, που έπαιρνε όλες τις  πρωτοβουλίες. Στο 33′ από δική του εκτέλεση φάουλ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσικούρη.

Στην επανάληψη Ο Περαμαϊκός μπήκε και πάλι φουριόζος και στο 51′ είχε δοκάρι με τον Παρίση. Στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Βύρης, όμως το τέρμα ακυρώθηκε σαν οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού Φαγκρίδα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το μόνο που κατάφερε η Χαραυγή ήταν να μειώσει στο 94′ με εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.

Κοντά στις φάσεις ο διαιτητής Τσαμούρης, φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι με τη Χαραυγή όμως να ζητά ένα πέναλτι στο 57′ σε ανατροπή του Γεωργίου, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για επιθετικό φάουλ πριν το δεύτερο γκολ του Περαμαϊκού.

ΧΑΡΑΥΓΗ(Νίκος Μαρωνίτης): Κατσικώστας, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Παπανικολάου(64′ Σαρηγιάννης), Γεωργίου, Μουρελάτος, Βουλγαράκης(64′ Πεφάνης), Γεροπαναγιώτης, Τσιρίδης(76′ Νταβέλης), Μιφτάρι, Σταυρόπουλος(88′ Τσάμπρας).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ(Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Μικρούλης, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος Α., Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάι(58′ Κακαβίτσας), Σιάνος(91′ Ταλαμπέκος), Μαυράκης(89′ Παρασκευόπουλος Α.), Παρίσης(91′ Ζοτάι).